Google Earth 8.0 verschenen voor Android (+ APK)

Google heeft de Google Earth applicatie voor Android een aardige update gegeven. Met de update krijgt Google Earth het versienummer 8.0 mee en bevat tal van verbeteringen. De laatste grote update voor Google Earth is inmiddels al bijna een jaar geleden uitgebracht.

Google Earth 8.0 is uitgebracht. De nieuwe versie van de Android-app verbeterd de manier om de applicatie te gebruiken. Google Earth 8.0 bevat een verbeterde 3D-ervaring en een verbeterde werking van de kaart.

Google Earth 8.0

Het in- en uitzoomen met in de app zal in de nieuwe versie ook flink verbeterd zijn. De 3D-verbeteringen is volgens Google de beste innovatie in Google Earth, sinds tien jaar. De bergen en steden zijn op een nog mooiere manier vormgegeven. Daarnaast zal Google Earth 8.0 beschikken over een verbeterde manier van informatie weergave, zoals we die kennen uit Google Maps.

Google Earth 8.0

In Google Earth 8.0 kan je op een gemakkelijke manier de KML-bestanden inladen in de applicatie. Dit kan zowel vanaf het opslaggeheugen van de telefoon, als via je Google Drive account. Zelf samengestelde routes en interessante plekken zullen in Google Earth weergegeven worden.

De Android-applicatie van Google Earth zal in de komende maanden verder uitgebreid en verbeterd gaan worden, zo meldt Google.

Google Earth 8.0

De nieuwe versie van Google Earth is op moment van schrijven nog niet in de Play Store te vinden. De update naar versie 8.0 wordt geleidelijk uitgerold. Mocht je niet zolang willen of kunnen wachten, kan je hier de APK van Google Earth 8.0 downloaden.

Google Earth
Google Earth
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel