Google Fit krijgt grote update: watchface en verbeteringen (+ APK)

Google heeft tijdens de wekelijkse update-ronde een update uitgebracht voor Google Fit. Met de update voor Google Fit krijgt de applicatie een groot aantal verbeteringen en een eigen watchface voor Android Wear.

Google Fit 1.52.41

Google Fit

De Android-app voor Google Fit is in een nieuwe versie uitgebracht. Versie 1.52.41 brengt een groot aantal verbeteringen met zich mee. Je kan vanaf nu Google Fit gebruiken om de verbrande calorieën en de afstand te ’tracken’. Om dit bij te kunnen houden moet je wel eerst je geslacht, lengte en gewicht invullen.

Google Fit 1.52.41

Tevens krijg je toegang tot een verbeterde conditie-geschiedenis, die in een tijdlijn de activiteiten voorschotelt. In Google Fit is ook een widget aanwezig waarmee je snel inzicht krijgt in je activiteiten. Ook nieuw in de Google Fit-app is de watchface voor Android Wear. Op deze manier krijg je naast de tijd, ook je doelen te zien die je hebt gesteld.

Google Fit 1.52.41

De nieuwe versie van Google Fit wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen, of kunnen wachten download dan hier de Google Fit 1.52.41 APK.

Bekijk ook:

Google Fit: Activiteittracking
Google Fit: Activiteittracking
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel