OneSet: fitness-app met Vine-mogelijkheden

Wanneer je aan fitness doet is een beetje afwisseling niet verkeerd, met OneSet ontdek je talloze nieuwe oefeningen. Ook als je nog niet aan fitness doet kan de OneSet-app je interessante oefeningen leren.

OneSet

Volgens de ontwikkelaar van OneSet is OneSet de Vine voor het fitnessen. Waarom is eigenlijk heel eenvoudig uit te leggen, gebruikers delen namelijk video’s van maximaal 15 seconden. In elke video wordt een oefening uitgelegd.
OneSet In de applicatie kun je bekijken welke oefeningen je vrienden zoal doen in de sportschool. Maar je kunt ook zelf nieuwe fitness oefeningen ontdekken onder het tabblad “Explore”. Ook als je geen zin hebt om naar de sportschool te gaan zijn in deze app een flink aantal oefeningen voor thuis te vinden.
OneSet Ook is in OneSet een handige zoekfunctie te vinden waarmee je eenvoudig oefeningen vindt voor bijvoorbeeld je biceps of benen. Ben je zelf een fitness guru dan kun je ook je eigen oefeningen delen met de rest van de OneSet community.
OneSetHet bekijken van veel video’s heeft een impact op je databundel, voordeel is wel dat je eerst op een thumbnail moet tikken voordat een video wordt afgespeeld. OneSet is gratis te downloaden voor Android uit de Google Play Store.

Oneset - Smart Fitness Trainer
Oneset - Smart Fitness Trainer
Ontwikkelaar: Oneset inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel