Nudge Kick app verplicht je van de bank af te komen

We zijn allemaal weleens lui, we scrollen door Facebook en slaan het rondje hardlopen over. De app Nudge Kick gaat een stap verder dan de andere apps en verplicht je om op te staan en van de bank af te komen. Een interessante app!

Nudge Kick

Nudge Kick is een interessante applicatie die je eigenlijk verplicht om van de bank af te komen. Het doel van de app is om je niet af te laten leiden met andere apps, maar je eigen doel te behalen. Nudge Kick blokkeert apps die je hebt gekozen totdat je een bepaald doel hebt bereikt.

Nudge Kick

Nauwkeurig

Je kan bijvoorbeeld instellen dat Nudge Kick apps als Facebook, WhatsApp, Twitter en noem maar op blokkeert, tot het moment dat je bijvoorbeeld de 10.000 stappen hebt bereikt. Nudge Kick kan gekoppeld worden met een stappenteller door de synchronisatie met Fitbit. Hierdoor moet de app nauwkeurig te werk gaan. Daarbij kan je ook de stappenteller aan boord van je telefoon gebruiken.

Nudge Kick

In Nudge Kick kan je ook instellen dat een applicatie pas gedeblokkeerd wordt als je incheckt op een bepaalde plaats, bijvoorbeeld de sportschool. Wanneer je echt toegang nodig hebt tot een bepaalde app, krijg je de kans om een doel over te slaan en Nudge Kick toch de app te laten vrijgeven.

Nudge Kick

Uitdaging met je vrienden

Er is ook een mogelijkheid om de uitdaging aan te gaan met je vrienden. Je kan bijvoorbeeld een team samenstellen waarbij je instelt dat er een totaal aantal stappen gelopen moeten worden, totdat een bepaalde app gedeblokkeerd wordt. Of je kan instellen dat een bepaalde app pas werkt als het gehele team gearriveerd is op een bepaalde locatie.

Nudge Kick kan via onderstaande button gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

Bekijk ook:

Lees ook

Reageer op dit artikel