Google brengt Hangouts Chat uit; alternatief voor Slack

Google heeft in de afgelopen maand Hangouts Chat als concurrent voor diensten als Slack getest. Inmiddels is de app geen beta-versie meer, maar definitief uitgebracht in de Play Store. Met Google Hangouts Chat kan onderling overlegd worden en bestanden uitgewisseld worden.

Samenwerken via Hangouts Chat

Degenen die samen willen werken aan een project of opdracht kunnen gebruik maken van verschillende tools. Bekende voorbeelden hiervan zijn Slack, Trello of Microsoft Teams. Nu komt Google met de dienst Hangouts Chat. Met deze dienst wordt het mogelijk om snel en op een eenvoudige manier met anderen te communiceren. Er zijn slimme tools beschikbaar zoals een slimme bot die direct samen afspraken in kan plannen. Tevens kunnen bestanden uitgewisseld worden.

Google Hangouts Chat

Hangouts Chat is alleen beschikbaar voor (zakelijke) gebruikers met toegang tot G Suite. G Suite is een zakelijk softwarepakket wat door veel bedrijven wordt gebruikt. De applicatie kan uit de Play Store gedownload worden via onderstaande button. Vorig jaar maart werd bekend dat ook naast Hangouts Chat de dienst Hangouts Meet gelanceerd zou worden.

Google Chat
Google Chat
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel