Google History geeft inzicht in welke apps je gebruikt

Google weet veel van haar gebruikers. Met Google History kan je nu ook je app-geschiedenis nauwkeurig inzien, zodat je precies ziet welke applicaties je op welke dag gebruikt hebt.

Google History

Google geeft gebruikers inzicht in de geschiedenis van zoekopdrachten en de geschiedenis van het app-gebruik. Vanaf nu kan je je complete zoekhistorie van de afgelopen jaren downloaden, waarna je via een mail de bestanden kunt ophalen via de Google Drive.

Google app history

Bij het downloaden van de zoekgeschiedenis kan je ook kiezen voor het bekijken van de activiteiten rondom het gebruik van apps. Je ziet hier precies hoeveel applicaties je op welke dag hebt gebruikt. Wanneer je de desbetreffende dag uitklapt, krijg je een overzicht van namen van de apps.

Het overzicht van de apps die je gebruikt, is overigens niet compleet. Je kan hier een selectie zien van de applicaties die je die dag gebruikt. Mocht je niet gediend zijn van dat Google dit opslaat (of in ieder geval, dat jij dit terug kan zien), dan kan je hier de elementen in Google Historie uitschakelen. Hier kan je jouw zoekgeschiedenis downloaden.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel