Google Home aangekondigd: een slim apparaat voor iedere huiskamer

Google zal later dit jaar met de Google Home komen. Deze slimme assistent moet de strijd aangaan met Amazon Echo en kan conversaties met je voeren. Dit slimme apparaat moet de toekomst zijn. Het apparaat moet in iedere huiskamer passen en een product zijn voor de hele familie.

Google Home

Een stijlvol design en een onwijs slim apparaat; dat is Google Home. Het design doet erg denken aan de OnHub-router en past prima in je hand. Daarnaast staat het volgens Google prima in iedere huiskamer. Je kan vragen stellen en genieten van muziek en entertainment.

Google Home

Google Home is een WiFi-speaker die je muziek direct uit de cloud kan halen. Je kan hierbij kiezen uit verschillende muziekdiensten. Als je zegt “Play Viva La Vida in the living room” zal het populaire nummer van Coldplay afgespeeld worden in de huiskamer. Tevens kan je de ‘Home’ opdracht geven om een video van YouTube te openen en deze weer te geven op het grote scherm van je televisie.

Google Home

Met de Google Home kan je ook taken beheren. Je kunt slimme apparaten koppelen zoals de Nest-apparaten en de lichten in- uitschakelen. Tevens kan je alarmen zetten, timers instellen en zelfs je boodschappenlijstje indienen. Het kan omgaan met complexe vragen en gaat verder dan het beantwoorden van de vraag wat het weer zal worden vandaag. Voor het herkennen van deze vragen heeft Google meer dan 17 jaar ervaring opgedaan.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel