Google Home Max: slimme speaker laat je muziek tot zijn recht komen

Google heeft een nog niet eerder opgedoken apparaat gepresenteerd vanavond; de Google Home Max. Dit is een speaker waarmee je je muziek helemaal tot zijn recht kunt laten komen.

Google Home Max speaker

De Google Home Max speaker moet volgens het bedrijf de beste geluidskwaliteit bieden en tevens een lust zijn voor het oog. Ook deze speaker maakt deel uit van de Google Home-lijn waardoor het ondersteuning biedt voor Google Assistant.

De speaker is voorzien van SmartSound die de kwaliteit aanpast aan het moment van de dag (zoals minder hard in de ochtend), de grootte en vorming van je kamer en nog enkele andere dingen. De Google Home Max werkt niet alleen met Google Play Music maar ook met Spotify en TuneIn. Ook YouTube Music wordt ondersteund.

Google heeft de speaker voorzien van een microfoon, die er op getraind is om ook je spraakcommando op te nemen als de muziek hard aan staat. Met je stem kun je skippen naar een ander nummer en vele andere acties uitvoeren.

Google Home Max wordt in december uitgebracht voor 399 dollar. Als eerst komt het apparaat beschikbaar in de Verenigde Staten. Omdat ook de Google Home Mini niet naar ons land komt, is het maar zeer de vraag of de Max wel naar ons land komt.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel