Google Pixel 4: nieuwe renders geven volledig beeld van nieuw design

We kunnen dit jaar weer een nieuwe lichting Pixel-toestellen verwachten. Het gaat om de Pixel 4 en Pixel 4 XL, zoals het er nu naar uitziet. Google zelf doet vrolijk mee aan het delen van voorproefjes, maar nu zien we de Pixel 4 met dual-camera aan voor- en achterkant.

Pixel 4 in vol ornaat

Sinds korte tijd draait de geruchtenmolen over de Pixel 4-smartphoneserie op volle toeren. De nieuwe smartphone van Google zal waarschijnlijk in twee edities verschijnen, al is dat nog niet helemaal bevestigd. We zagen eerder al dat Google zelf ook een teaser van het toestel heeft gedeeld, met de camera-module. Het bleef echter onduidelijk hoe de voorzijde van de smartphone vormgegeven zou worden.

Pixel 4 render

Nieuwe renderbeelden tonen het vermoedelijke definitieve design van de Pixel 4. Google lijkt nog steeds niet aan de punch-hole of notch te willen beginnen. De bezels (ofwel de schermranden) zijn dun met bovenin een front-camera, de luidspreker en de sensoren.

Pixel 4 Aqua mintgroen

Nieuwe kleur

De bron geeft verder aan dat er een nieuwe kleur beschikbaar komt van de smarthone: mintgroen. Deze kleur moet overeen komen met die van de Google Home Mini, waar hij Aqua wordt genoemd. Tevens zou de Pixel 4 in de kleuren wit en zwart moeten verschijnen. Ook de power-button is weer anders van kleur, zoals we dat kennen van de Pixel-reeks.

De vingerafdrukscanner zal geïntegreerd zijn in het beeldscherm, en ook zal gezichtsherkenning aanwezig zijn op het toestel. Op de beelden lijkt het ook alsof Google afscheid neemt van de dual-tone achterkant waarbij een deel mat, en een deel glanzend is. De Pixel 4 zou volgens de berichten beschikken over een scherm met een grootte tussen de 5,6 en 5,8 inch, de 4 XL over een 6,2-6,4 inch beeldscherm.

Pixel 4 achterkant

Camera

Aan de achterzijde zien we de opvallende, vierkante camera-module. Het lijkt erop dat hierin een triple-camera is te zien met LED-flitser. De functionaliteit van deze sensoren zijn nog niet bekend. Waarschijnlijk zal er een ultra-wide-angle lens tussenzitten voor het maken van groothoekfoto’s en kan met een andere lens optisch gezoomd worden. Op dit moment is het onduidelijk wanneer we de nieuwe Pixel 4 kunnen verwachten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel