Tonen deze renders de nieuwe Pixel 4 met enorme camera-module?

Naar verwachting komt Google dit jaar met een nieuwe reeks Pixel-smartphones. Dit zouden de Pixel 4 en Pixel 4 XL moeten zijn. Deze smartphones volgen daarmee de huidige 3-serie op. Er zijn nu renders verschenen van de mogelijke Pixel 4 met flinke camera-module.

Pixel 4 in renders

De eerste beelden van de vermoedelijke Google Pixel 4 zijn online verschenen. De beelden zijn afkomstig van leaker OnLeaks, die vaker renders naar buiten brengt van nog niet aangekondigde smartphones. De beelden zijn gemaakt met een speciaal computerprogramma aan de hand van de bij hem bekende informatie en gegevens. Het kan zijn dat dit nog wijzigt, maar er zijn verschillende aanwijzingen dat dit ontwerp overeenkomt met de werkelijke Pixel 4.

Wat direct opvalt is de vierkante camera-module aan de achterzijde. Deze is geplaatst in de linkerbovenhoek en is vrij groot qua design. Vermoedelijk krijgt de camera minimaal twee lenzen. Een vergelijkbare module zagen we ook bij de Huawei Mate 20 Pro; die had een triple-camera.

Google Pixel 4

Een fysieke vingerafdrukscanner lijkt niet meer aanwezig te zijn. Google kiest vermoedelijk ervoor om de vingerafdrukscanner in het scherm te integreren. Daarbij zal Google de gezichtsherkenning (Face Unlock) flink verbeterd hebben. Stereo-speakers blijven aanwezig, maar zitten deze niet allebei meer aan de voorzijde, zo wordt gemeld. Een inkeping in het scherm zou wel aanwezig blijven. Nog steeds is de 3,5 millimeter aansluiting niet te vinden op de Pixel-smartphone.

In de komende tijd zullen we meer te horen krijgen over de nieuwe smartphone(s). Daarbij ontbreekt nog bevestigende informatie, maar ook die zal nog voor de aankondiging uitlekken. Doorgaans presenteert Google haar nieuwe Pixel-smartphones begin oktober. De verwachting is dat de smartphone in ieder geval direct met Android Q geleverd zal worden

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel