Google Play Music: slimme afspeellijsten voor ieder moment nu in Nederland

Google Play Music heeft het aanbod van diensten en mogelijkheden uitgebreid in Nederland. Vanaf nu kunnen we gebruik maken van de slimme afspeellijsten. Op basis van het moment van de dag wordt een playlist samengesteld zodat je altijd de beste muziek tot je beschikking hebt.

Google Play Music

De slimme, samengestelde afspeellijsten in Google Play Music zijn vanaf nu ook in ons land te gebruiken. De functie is zichtbaar in de Google Play Music app voor betalende gebruikers. De muziek in de playlist past zich aan, aan het moment van de dag. Zo zien we in de ochtend de mogelijkheden om muziek te kiezen die past bij het maken van het ontbijt of je eerste bakkie koffie. Voor de muzieksamenstelling maakt Google gebruik van de techniek van Songza. Dit bedrijf werd in 2014 overgenomen door Google.

Play Music afspeellijst

De nieuwe functie in Google Play Music is vanaf nu beschikbaar voor betalende gebruikers. Je kunt de playlists zowel via de webversie als via de app van Play Music gebruiken. Ook in België zou de functionaliteit nu beschikbaar moeten zijn.

YouTube Music
YouTube Music
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel