Google en TripAdvisor gaan samenwerken: kom in de stemming met vakantie-muziek

Google heeft met haar muziekdienst Google Play Music een samenwerking gesloten met reisplatform TripAdvisor. Voortaan ga je op vakantie met passende muziek, want Google Play Music is nu geïntegreerd in de reis-app van TripAdvisor. Daarbij kan je de dienst ook nog eens gratis uitproberen.

Google Play Music en TripAdvisor

Met de nieuwe update van de app TripAdvisor is nu de Google Play Music integratie te vinden. Beide bedrijven hebben een samenwerking aangekondigd. TripAdvisor is misschien wel de populairste reis-app en vanaf nu moet je vakantiegevoel nog beter worden door de toevoeging van de muziekdienst.

TripAdvisor Google Play Music

Wanneer je zoekt naar een vakantiebestemming in TripAdvisor wordt automatisch gekeken of er passende muziek is. Deze muziek bevindt zich in afspeellijsten van muziekdienst Google Play Music. Mocht je geen abonnement hebben op Google Play Music, dan is er niks aan de hand. Je krijgt de eerste twee maanden gratis toegang tot de muziekdienst als je TripAdvisor gebruikt.

Ga je naar Parijs, dan krijg je de herkenbare Franse muziek te zien. Bij Rome krijg je natuurlijk de afspeellijst met Italiaanse muziek te vinden, waaronder opera. Voor München krijg je de passende plaatjes te horen voor het Oktoberfest. Ook voor de tal van andere steden zijn er afspeellijsten samengesteld. Je kunt de afspeellijsten vinden in de applicatie van TripAdvisor.

Tripadvisor: boek reizen
Tripadvisor: boek reizen
Ontwikkelaar: Tripadvisor
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel