Citymaps: erg handige stedentrip-app nu volledig offline te gebruiken

Citymaps heeft een update ontvangen in de Google Play Store. De handige reis- en vakantie-app is ideaal voor een bezoek aan een stad. Met de update is Citymaps nu ook geheel offline te gebruiken. Zo begin je voortaan zorgeloos aan je stedentrip. Een groot voordeel is dat de applicatie er erg strak uitziet met veel Material Design.

Citymaps offline

Citymaps hebben we eerder behandeld in ons uitgebreide artikel Citymaps. Deze handige app is niet alleen handig, maar ook sociaal. Je kunt samen met vrienden collecties bijhouden met locaties die het bezoeken waard zijn. Deze applicatie combineert het beste van TripAdvisor en Foursquare.

Vanaf nu kan je van meer dan 5000 steden de plattegronden en bezienswaardigheden downloaden. Je kunt reviews zonder internetverbinding raadplegen en ook de openingstijden bekijken van bijvoorbeeld restaurants. Extra handig aan de update is dat je ook bijvoorbeeld een geldautomaat, museum, hotel, park of restaurant in de buurt kunt vinden. Citymaps is hiermee een erg nuttig en interessant, gratis, alternatief voor TripAdvisor.

Downloaden

Je kunt de update voor Citymaps gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Citymaps: Offline Reiskaart
Citymaps: Offline Reiskaart
Ontwikkelaar: Citymaps
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel