Google Santa Tracker 2019: kerst-app vernieuwd met nieuwe functies

Met Google Santa Tracker kun je je weer vermaken met tal van kleine spelletjes en natuurlijk de countdown! Ook voor 2019 is de Santa Tracker vernieuwd en voorzien van verschillende verbeteringen en nieuwe functies.

Santa Tracker 2019

Ieder jaar voorziet Google de Santa Tracker van verbeteringen en vernieuwingen. Dat is ook nu weer het geval. Als eerst is er een vernieuwd design voor ‘Santa’s Village’, al is deze wijziging vooral te zien in de webversie. Er is een nieuwe speelgoedfabriek en rendiergymnastiek.

Google Santa Tracker 2019

Er zijn ook tal van nieuwe activiteiten en spelletjes te vinden. Met de nieuwe 3D Snowbox kun je een eigen winterse omgeving maken. Ook de bekende games zoals sneeuwbalgevecht en elfmaker zijn weer aanwezig. Volgens Google zijn er nu meer spellen voor het hele gezin om uit te kiezen.

Google Santa Tracker app 2019

Er wordt nog breder ingespeeld op kerst. Via Google Earth kun je je kennis van vakantietradities van over de hele wereld testen. Nog steeds is er de Google Assistent-integratie waarmee je Google kunt vragen om een grap over de kerstman, om ‘Santa’ te bellen en nog veel meer.

Je kunt niet alleen de Santa Tracker app downloaden, die nu is bijgewerkt, maar ook de (mobiele) website. Deze kun je bereiken via deze link.

Google Santa Tracker
Google Santa Tracker
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel