Google verandert vormgeving webversie Play Store

De webversie van de Google Play Store wordt door Google momenteel veranderd. Het nieuwe design van de Play Store geeft meer informatie op een duidelijkere manier.

De Google Play Store is er natuurlijk niet alleen als applicatie op de smartphone, ook via internet kan je de Play Store natuurlijk vinden. AndroidPolice meldt dat vanaf nu Google lijkt te zijn begonnen met het veranderen van de interface van de webversie van de Play Store. Echter is deze nieuwe vormgeving niet bij iedereen te zien, maar bij een geselecteerde groep gebruikers.

Webversie Play Store

In de nieuwe vormgeving van de webversie zijn elementen die onderaan stonden verplaatst naar de rechterkant. Het gaat om de secties ‘Vergelijkbaar’ en ‘Meer van de ontwikkelaar’. Het venster met de applicatie zelf met de screenshots, de reviews en de overige informatie is minder breed geworden.

De nieuwe interface is zoals gezegd niet bij iedereen zichtbaar, en is alleen bij de app-sectie van de Play Store. De Play Store onderdelen als books, music en movies zijn niet aangepast aan de nieuwe vormgeving. Ook de hoofdpagina van de Play Store is niet veranderd.

Lees ook

Reageer op dit artikel