Google verlaagt prijs Nexus 6P met 150 euro

Wederom heeft Google de prijs van de Nexus 6P verlaagd. Al meerdere malen is de verkoopprijs van de nieuwste Nexus-smartphone gedaald en in de komende twee weken kan je het toestel nog goedkoper aanschaffen. De Huawei Nexus 6P is voorzien van een metalen behuizing en uitgebreide mogelijkheden.

Prijs Nexus 6P

De prijs van de Nexus 6P, de luxe Nexus van dit moment, is tijdelijk weer gedaald, zo ontdekte we zojuist. Al meerdere keren werd de adviesprijs verlaagd en inmiddels duikt de prijs onder de 500 euro. Voor de 32GB-versie van de Nexus 6P betaal je tot en met 19 juni geen 649 euro maar 499 euro. De prijs voor de 64GB daalt van 699 euro naar 549 euro. Mocht je op zoek zijn naar de 128GB versie van de Huawei Nexus, dan betaal je 649 euro in plaats van 799 euro. Deze prijs geldt als je het toestel aanschaft via de Google Store.

Nexus 6P

De Nexus 5X is in de Google Store nog steeds geprijsd op een vanafprijs van 429 euro. Wel is het toestel voor veel minder te vinden bij verschillende Nederlandse webwinkels. Voor een compleet overzicht van specificaties, nieuwsberichten en de prijzen raadpleeg je de toestelpagina’s via onderstaande buttons.

Lees ook:

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel