Niantic’s Harry Potter: Wizards Unite nu ook in Nederland en België

Potter-fans kunnen deze zomervakantie ook in Nederland en België van Niantic’s nieuwste game genieten. De ontwikkelaar heeft de game namelijk vrijgegeven voor Nederlanders en Belgen.

Tovenaars trekken eropuit

Afgelopen vrijdag werd Wizards Unite al uitgebracht in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Maar vanaf nu is het ook in alle West-Europese landen mogelijk om de game te spelen. Net als bij het succesvolle Pokémon Go draait het om het vinden van monsters en objecten uit de Potter wereld. Ook dit maal wordt gebruik gemaakt van Augmented Reality.

Bij het starten van de game maak je een eigen paspoort voor de tovenaars wereld. Tijdens de game zijn er een hoop monsters te ontdekken die je kunt verslaan. Ook heeft Niantic de game uitgebreid met portals die je naar locaties in de tovenaars wereld kunnen brengen. Je kunt tovenaarsdrankjes maken en zelfs je karakter een beroep geven.

Je kunt de game gratis downloaden uit de Google Play Store en de Samsung App Store voor Android. Heb je een iPhone liggen dan kan je de game uiteraard ook downloaden uit de Apple App winkel.

Harry Potter:  Wizards Unite
Harry Potter:  Wizards Unite
Ontwikkelaar: Niantic, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel