Harry Potter Hogwarts Mystery roleplaying game in Play Store getoverd

Begin dit jaar verscheen een teaser van een aanstaande roleplaying game waarin Harry Potter de hoofdrol zou spelen. Nu is de game met de titel Harry Potter: Hogwarts Mystery beschikbaar in de Play Store. Binnen enkele uren is de game al veelvuldig gedownload en beoordeeld.

Harry Potter: Hogwarts Mystery

Het mysterie van Zweinstein kan je nu zelf gaan uitzoeken want je bent uitgenodigd om lessen te volgen aan de school voor hekserij en hocus-pocus. Met het ontvangen van de uitnodiging begint ook het verhaal, dat zich nog voor de komst van de tovenaarsleerling afspeelt. Je kunt je personage naar eigen smaak aanpassen in deze game, ook bij welke afdeling je wilt horen is aan jou.

Leer krachtige spreuken en duelleer met rivalen en maak nieuwe vrienden in het Harry Potter verhaal. Ook zijn er een aantal nieuwe geheime kamers in de game te vinden. De game werkt met een energiebalk, wanneer deze leeg is kun je wachten voordat je verder kunt spelen. Het oplossen van raadsels en opdrachten zorgt er voor dat deze energiebalk weer aangevuld wordt. Middels in-app aankopen is deze energiebalk ook nog aan te vullen.

De game Harry Potter: Hogwarts Mystery is gratis te downloaden uit de Google Play Store. Later dit jaar volgt ook een augmented reality game van ontwikkelaar Niantic met als hoofdthema Harry Potter.

Harry Potter: Hogwarts Mystery
Harry Potter: Hogwarts Mystery
Ontwikkelaar: Jam City, Inc.
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel