HERE start beta-programma voor Android met nieuwe functies

HERE is gestart met een publiek beta-programma voor haar navigatiesoftware. Met de beta-app ontvang je alle features het eerste, zo meld je je aan voor de HERE beta.

Publieke HERE beta

Navigatiesoftware HERE is al enige tijd beschikbaar in de Google Play Store en is een populair alternatief voor Google Maps. Met het publieke beta-programma van de app wil HERE haar gelijknamige navigatiesoftware nog beter maken.

Tegelijkertijd met de introductie van het programma heeft HERE meteen een nieuwe functie klaar staan voor de testers. Via een nieuw menu, die tevoorschijn komt wanneer je de kaart lang ingedrukt houdt, kun je allerlei handelingen verrichten. Via het menu kunnen locatiegegevens worden gedeeld of bekeken, een routebeschrijving worden gemaakt of navigatie naar de geselecteerde locatie worden gestart.

Aanmelden

Aanmelden bij de beta-community voor HERE gaat als volgt: Meld je aan bij de Google groep, bevestig dat je tester wilt worden van HERE. Je krijgt, wanneer je aanmelding is verwerkt, automatisch een update vanuit de Google Play Store met de laatste betaversie.

HERE WeGo Maps & Navigation
HERE WeGo Maps & Navigation
Ontwikkelaar: HERE Apps LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel