HMD Global bevestigt opnieuw Android P voor Nokia 5 en 6 (2017)

Nokia is sinds ruim een jaar terug met eigen smartphones, met dank aan HMD Global. Gelijk al hanteert het bedrijf een updatebeleid waar veel andere fabrikanten echt wat van kunnen leren. Nu bevestigt het bedrijf de komst van Android P naar een aantal van haar toestellen.

Nokia 5 en 6 krijgen Android P

Android P is de nieuwste Android-versie. Begin deze maand kregen we van Google weer een hoop nieuwe functies te zien in Android P. HMD Global gaf vorig jaar al aan dat de Nokia 3, 5 en 6 (2017) de update naar Android O en Android P zouden krijgen; nu wordt dat bericht nogmaals bevestigd.

Nokia 6

Juho Sarvikas heeft de bevestiging gegeven, op een vraag, dat de Nokia 5 en Nokia 6 (2017) inderdaad de Android P update zullen krijgen. We vermoeden dat dit ook zal gelden voor de Nokia 3. Daarbij ligt het voor de hand dat de update ook beschikbaar zal komen voor de Nokia 8. Het is niet bekend wanneer de update uitgerold zal worden. In het najaar zal de definitieve versie van Android P uitgerold worden, dus vermoedelijk zal dat eind dit jaar, begin volgend jaar zijn.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel