Nokia 6 (2017) en Nokia 5 ontvangen beveiligingsupdate mei 2018

HMD Global is begonnen met het uitrollen van een nieuwe update voor de Nokia 6 en Nokia 5, de twee toestellen uit 2017. Het is een nieuwe beveiligingsupdate en wel die van mei 2018.

Beveiligingsupdate mei voor Nokia 5 en 6

De Nokia 5 en Nokia 6 (2017) worden in ons land vanaf nu voorzien van een nieuwe update. DroidApp-lezer Oscar laat ons weten dat voor zijn Nokia 6 (2017) de update vanmorgen is binnengekomen. Begin deze week bracht Google beveiligingsupdate mei 2018 uit, en nu al is deze update voor de twee Nokia’s beschikbaar.

Nokia 6 beveiligingsupdate mei 2018

Het kan zijn dat je de update nog niet direct binnenkrijgt. De update wordt in fases uitgerold, waardoor het even kan duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. De update die deze maand vrij werd gegeven bevat enkele tientallen patches tegen kwetsbaarheden in Android. Het downloaden van de update is dus zeker aan te raden.

We verwachten dat in de komende dagen de update voor meer Nokia-toestellen beschikbaar zal komen. Dat de update nu al voor de 5 en 6 (2017) beschikbaar is, is bijzonder snel. Deze twee devices zijn nog niet eens voorzien van Android One. Complimenten voor HMD Global.

Je krijgt een melding op je toestel als de update voor je smartphone beschikbaar is. Eventueel kun je bij systeeminstellingen ook handmatig controleren of de update beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel