Honor 4X: download nu Android 6.0 Marshmallow met EMUI 4.0

Honor heeft voor de Honor 4X de update naar Android 6.0 Marshmallow vrijgegeven. De nieuwe versie van Android wordt samen met EMUI 4.0 uitgerold naar het toestel dat in april vorig jaar naar Nederland kwam. Eerder kregen verschillende andere Honor-toestellen de update al.

Honor 4X: Marshmallow

Begin 2015 presenteerde Huawei-dochter Honor de Honor 4X. Een jaar later is Honor het toestel nog steeds niet vergeten. Voor de bezitters van de Honor 4X is er goed nieuws want de update naar Android 6.0 Marshmallow met EMUI 4.0 is vanaf nu beschikbaar om te downloaden, zo ontdekte DroidApp. In eerste instantie is de update niet OTA beschikbaar, maar dien je dit handmatig te doen. Gelukkig hebben we hieronder voor je de stappen uitgelegd.

Honor 4X

Download het update-bestand van de Honor website via deze link. Daarna pak je het ZIP-mapje uit plaats je het bestand ‘update.app’ uit in de map DLOAD op je Honor 4X. Is deze map er nog niet? Dan dien je deze map eerst aan te maken. Vervolgens open je de tool ‘Updater’ op je Honor 4X en kies je daar voor lokale update.

Lees ook

Reageer op dit artikel