Honor opent beta-aanmelding Marshmallow voor Honor 4X, 6 en 6+

Ben je in het bezit van een Honor 4X, Honor 6 of Honor 6+, dan kan je je nu aanmelden als beta-tester voor de update naar Android 6.0 Marshmallow. De dochter van Huawei brengt de Marshmallow-update voor deze drie toestellen over een tijdje uit en wil nu de feedback verzamelen om de update te verbeteren.

Honor: Marshmallow beta

Honor geeft je de mogelijkheid om als een van de eersten de update naar Android 6.0 Marshmallow te krijgen. Eerder opende de Chinese fabrikant al de beta-aanmelding voor Marshmallow voor de Honor 7. Nu krijgen bezitters van de Honor 4X, Honor 6 en Honor 6+ de mogelijkheid om zich aan te melden voor de beta. Honor hoopt met de beta-test feedback te verzamelen van de testers om zo de definitieve versie van Android 6.0 Marshmallow zo goed mogelijk te ontwikkelen.

Honor Marshmallow

Als je in het bezit bent van een 4X, 6 of 6+ dan kan je je aanmelden via dit formulier. Je kunt je aanmelden tot uiterlijk 22 januari. Uiterlijk 25 januari zal de eerste beta van Android 6.0 Marshmallow uitgerold gaan worden voor de Honor 6 en Honor 6 Plus. De Honor 4X zal de eerste beta uiterlijk 30 januari ontvangen, zo laat Honor weten.

Lees ook

Reageer op dit artikel