Honor 7: meld je aan voor de Android 6.0 Marshmallow beta-test

Honor heeft de inschrijving voor de beta-test voor Android 6.0 Marshmallow geopend. Bezitters van de Honor 7 kunnen zich vanaf nu kosteloos voor de test aanmelden. De feedback die wordt verzameld van de beta-testers wordt gebruikt voor de definitieve update naar Marshmallow voor de Honor 7.

Honor 7

Vandaag heeft Honor de inschrijving geopend voor de beta-test naar Android 6.0 Marshmallow. Het gaat hierbij specifiek om de Honor 7 die rond 11 december de eerste beta-update zal gaan krijgen naar de nieuwste Android-versie. Eerder schreven we al dat vanaf december Honor de Marshmallow update voor de Honor 7 zou gaan testen, en het begin daarvoor is er nu.

Honor 7

Test Android 6.0 Marshmallow

Alleen bezitters van een Honor 7 die gekocht is in Nederland en België komen in aanmerking voor deze beta-test. Het is van belang dat het toestel het modelnummer PLK-L01 heeft. Je kunt je aanmelden via dit formulier.

Honor heeft met de Honor 7 een interessant vlaggenschip uitgebracht voor 2015. Het toestel is vervaardigd uit aluminium en heeft uitgebreide specificaties voor een erg interessante prijs. Alles over de Honor 7 lees je in onze uitgebreide Honor 7 review, en vind je op de Honor 7 pagina die je via onderstaande button kunt bereiken.

Overzicht: wanneer krijgt mijn smartphone Android 6.0?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel