Honor 7: B140-update brengt uitgebreidere camera-opties en meer

De Honor 7 is momenteel het vlaggenschip van de Chinese fabrikant. Voor de Honor 7 wordt momenteel gestart met het uitrollen van een nieuwe firmware-update met versienummer B140. Deze update breidt onder andere het aantal mogelijkheden uit voor de camera.

Honor 7: B140 update

Bezitters van de Honor 7 kunnen vanaf nu een update verwachten voor hun smartphone. De aluminium vormgegeven smartphone van de Chinese fabrikant krijgt een update met het versienummer L01C432B140. De update voor de Honor 7 zal vanaf nu gefaseerd over-the-air (OTA) uitgerold gaan worden.

Camera

De camera-applicatie op de Honor 7 biedt na de update de handige pro-modus, die we kennen uit de Huawei Mate S. Je kunt de instellingen voor het maken van foto’s handmatig aanpassen en ook gebruik maken van handige compositie-lijnen zodat je foto nog ‘spannender’ wordt. In de camera-app vind je ook de document scan-mode waarmee documenten beter vastgelegd kunnen worden.

Huawei Mate S
De Pro-modus op de Huawei Mate S

Andere verbeteringen

Ook zijn er bugfixes doorgevoerd rondom dubbele notificaties, iets waar we in onze Honor 7 review ook tegenaan liepen. Honor heeft verder beveiligingsverbeteringen doorgevoerd, die waarschijnlijk te maken hebben met het lek Stagefright. Tot slot is de audiokwaliteit verbeterd, zowel tijdens het luisteren van muziek als tijdens telefoonoproepen.

Honor 7

Zoals gezegd zal de update vanaf nu gefaseerd uitgerold gaan worden. Je kunt bij Instellingen > Updater eventueel handmatig controleren of er updates voor je Honor 7 beschikbaar zijn. Benieuwd naar de laagste prijs, het laatste gerelateerde nieuws en alle specificaties? Raadpleeg dan onze uitgebreide Honor 7 pagina.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel