Honor 6 en 6+: Android 6.0 Marshmallow nu beschikbaar

Bezitters van de Honor 6 en Honor 6+ kunnen vanaf nu de update naar Android 6.0 Marshmallow downloaden en installeren op hun eigen toestel. De update werd eerder al uitgebracht voor de Honor 7. Naast de Marshmallow-update geeft Honor je ook een nieuwere versie van EMUI.

Marshmallow voor Honor 6 en 6+

Ben je bezitter van de Honor 6 of Honor 6 Plus? Dan hebben we goed nieuws. Vanaf nu kan je de update naar Android 6.0 Marshmallow downloaden en installeren op je smartphone. De update naar Android 6.0 Marshmallow werd eerder al uitgerold voor de Honor 7 en die kwam ook OTA (dus via het toestel beschikbaar). Zover bekend is van een OTA-update voor de 6-serie -nog- geen sprake.

Honor 6 Plus

Android 6.0 en EMUI 4.0

Samen met Android 6.0 Marshmallow is ook EMUI 4.0 als interface-skin meegeleverd. Hiermee krijg je een aantal extra opties om te personaliseren en verschillende stabiliteits-verbeteringen. Marshmallow zelf moet nog efficiënter omgaan met de accu en geeft gebruikers de mogelijkheid om permissies aan te passen waartoe apps toegang hebben.

De Honor 6 update krijgt het versienummer C432B820 en is 1,17 GB groot. Die update kan je via de website van Honor hier downloaden. Mocht je in het bezit zijn van een Honor 6+, dan kan je de update met het versienummer C432B521 hier downloaden en deze is 1,20 GB groot.

Downloaden en installeren

Het installeren gaat als volgt. Download het bestand via de hierboven geplaatste links van de Honor-website. Pak het ZIP-bestand uit en plaats het bestand genaamd ‘update.app’ in de map DLOAD op je Honor-toestel. Wanneer deze map nog niet aangemaakt is, dien je deze voor het plaatsen van het bestand aan te maken. Als dit gelukt is, kies je op je Honor voor de tool ‘Updater’. Vervolgens kies je daar voor lokale update.

Lees ook

Reageer op dit artikel