Honor 7: Marshmallow met EMUI 4.0 nu beschikbaar in Nederland

Vanochtend schreven we al dat de Huawei P8 de update naar Android 6.0 Marshmallow met EMUI 4.0 kon binnenhalen. Vanaf nu kunnen ook bezitters van de Honor 7 de nieuwste Android-versie met de nieuwste skin van Huawei verwachten op hun smartphone. De update voor de Honor 7 naar Android 6.0 Marshmallow kan vanaf vandaag gedownload worden met versienummer B320.

Honor 7: Marshmallow en EMUI 4.0

Honor is in Nederland begonnen met het uitrollen van Android 6.0 Marshmallow met EMUI 4.0 voor de Honor 7. Vorige week maakte de Chinese fabrikant bekend dat we binnen twee weken de update naar de nieuwste Android-versie konden verwachten. DroidApp ontdekte dat de installatiebestanden inmiddels beschikbaar zijn op de Honor 7 software-pagina. Daarnaast zou de update ook langzaamaan OTA (over-the-air) uitgerold worden via het toestel zelf. Vanochtend kreeg ook de Huawei P8 de update al.

Honor 7

Android 6.0 Marshmallow is de nieuwste versie van Android en werd eerder al uitgebreid getest met gebruikers van de Honor 7. Deze fase is nu afgerond en dus kan de definitieve update uitgerold worden. Mocht je niet willen wachten totdat de update beschikbaar is via het toestel zelf, dan kan je hem dus handmatig downloaden van de Honor-site. Houd er rekening mee dat je een back-up maakt voor het updaten.

B320 update

Handmatig installeren gaat als volgt; download het ZIP-bestand met de nieuwste update van de website. Pak vervolgens het bestand uit en zet het bestand ‘update.app’ in de map ‘DLOAD’ op je Honor 7. Als deze map nog niet aanwezig is, dan dien je deze aan te maken. Kies vervolgens in de toepassing ‘updater’ voor lokale update. Doorloop de stappen en spelen maar! De update heeft het versienummer C432B320 en is 1,5GB groot.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel