Honor 7 Premium en stijlvolle Honor-headphone aangekondigd

De Honor 7-familie krijgt gezinsuitbreiding. In München heeft Honor zojuist de Honor 7 Premium aangekondigd en hiermee komt er een uitgebreidere variant beschikbaar naast het huidige vlaggenschip van Honor. Volgens Honor was er meer vraag naar een luxere variant van de Honor 7. Daarnaast zijn ook stijlvolle headphones aangekondigd.

Honor 7 Premium

Honor kondigde zojuist ook de Honor 5X aan, een uitgebreide smartphone met een erg interessant prijskaartje. Daarnaast heeft het Chinese dochtermerk van Huawei ook in de Duitse stad München de premium-versie van de Honor 7 aangekondigd; de Honor 7 Premium.

Honor 7

Het toestel is anders dan de huidige Honor 7 dankzij het ruimere interne geheugen van 32GB. De huidige Honor 7 is voorzien van 16GB intern geheugen. De specificaties van de Honor 7 Premium zijn verder gelijk aan de Honor 7. Zo is er de metalen behuizing, de 20 megapixel camera en de vingerafdrukscanner. Ook wordt de Honor 7 Premium geleverd met een gratis snellader. De Honor 7 Premium zal vanaf maart te koop zijn. Een prijs is nog niet bekend gemaakt.

Honor AM175 headphone

Honor AM175 headphone

Naast de twee smartphones heeft Honor ook een nieuwe ‘hybrid headphone’ aangekondigd; de Honor AM175. Deze oortelefoon combineert volgens Honor stijl en comfort met een hybride technologie. De armatuur is ontwikkeld door Knowles. Daarnaast is de dynamiek en accuraatheid van het geluid indrukwekkender dan ooit volgens Honor. Honor zegt hierover het volgende;

Nu kan je zeer duidelijk horen als een gitarist zijn snaren bespeeld, een zanger die hoge noot haalt of als een pianist zijn toetsen beroerd.

De AM175 is voorzien van drie knoppen waarmee je de muziekspeler kunt bedienen, maar ook oproepen kunt beantwoorden. Vanaf maart zal de headphone verkrijgbaar zijn en is geschikt voor de meeste Android-telefoons. Een prijs is niet bekend gemaakt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel