Honor 7: Android 6.0 Marshmallow binnen twee weken beschikbaar

Honor heeft bekend gemaakt dat het in de komende twee weken gaat beginnen met het verspreiden van Android 6.0 Marshmallow voor de Honor 7. Al enkele maanden is de dochter van Huawei druk bezig met het testen van de beta-versie en deze testfase is nu met succes afgerond.

Honor 7 Marshmallow

Honor begint in de komende twee weken met het uitrollen van Android 6.0 Marshmallow voor haar vlaggenschip; de Honor 7. In de afgelopen maanden heeft Honor alle feedback van beta-testers bij elkaar geraapt en zo de update voor de definitieve uitrol verbeterd.

Honor 7

De dochter van Huawei laat weten dat beta-testers als eerste de update naar Marshmallow kunnen verwachten. In de komende twee weken zal ook de rest van de gebruikers van de Honor 7 de update ontvangen. Android 6.0 Marshmallow is de nieuwste versie van het besturingssysteem en zal OTA (over-the-air) dus via het toestel worden aangeboden.

Honor 7 Marshmallow

In onze Honor 7 review waren we zeker enthousiast over het metalen toestel van Honor. Via onderstaande button, op de toestelpagina, vind je alle specificaties, prijzen en nieuwsberichten van de Honor 7.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel