EMUI Android N thema uitgebracht voor Huawei- en Honor-toestellen

Huawei en Honor voorzien hun Android-smartphones van een eigen interface; EMUI, voluit Emotion User Interface. Er is een enorme keuze aan thema’s, maar toch bleef EMUI duidelijk aanwezig. Mocht je meer het Android-gevoel willen hebben, dan hebben we goed nieuws. Er is nu een EMUI thema uitgebracht in de stijl van Android N.

EMUI Android N thema

Het grote voordeel aan smartphones van Huawei en Honor is de grote keuze aan thema’s. De vormgeving van de icoontjes, symbolen en interface wordt bij ieder thema weer compleet anders; van minimalistisch tot aan cartoon-achtig en van kitscherig tot aan modern. Nu kan je gebruik maken van een Android N thema voor EMUI zodat je toch een beetje het Stock Android gevoel kan creëren op je Huawei of Honor.

DroidApp heeft uiteraard het thema voor je getest en dat hebben we gedaan op een Honor 5X. Dit toestel is voorzien van EMUI 3.1, maar de ontwikkelaar heeft het thema ook uitgebracht voor EMUI 4.0 toestellen. Het thema is circa 24,15 MB groot en is te herkennen aan de Android N wallpaper. Daarnaast zijn de icoontjes flink gepimpt en gemoderniseerd. Een ander aspect wat in de stijl van Android N is gegoten; is het menu met instellingen. Tevens zijn standaard-apps zoals de dialer strakgetrokken met het Android N design.

Om gebruik te maken van het EMUI Android N thema moet je wel een aantal stappen uitvoeren. Je kan het thema namelijk niet downloaden uit de Thema-app op je Honor of Huawei. Je kunt via deze link de download-links vinden naar de versie voor EMUI 3.1 en EMUI 4.0. Vervolgens download je het bestand Android N *EMUI versienummer* .hwt naar je computer. Koppel daarna je Honor of Huawei aan de computer en zet het .hwt bestand in de map ‘HWThemes. Daarna vind je het Android N theme in in de Thema-app er tussen staan en kan je deze activeren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel