Huawei: zo ziet Android 6.0 met EMUI 4.0 eruit op de Mate S

Huawei is druk bezig met het testen van de nieuwste Android-versie in combinatie met haar eigen skin. Momenteel wordt er getest met een beta-groep. In een video worden de veranderingen, verbeteringen en nieuwe functies uitgelicht die inzicht geven in Android 6.0 Marshmallow en EMUI 4.0 op de Huawei-smartphone.

EMUI 4.0 en Android 6.0 Marshmallow

Huawei beta-testers zijn sinds enkele weken aan de gang met het uitproberen van Android 6.0 Marshmallow in combinatie met EMUI 4.0 op verschillende toestellen. Door beta-testers de software te laten testen en de fouten te laten melden hoopt Huawei een stabiele definitieve versie uit te kunnen rollen voor haar gebruikers. De Emotion UI (EMUI) interface is op toestellen van Huawei (en Honor) altijd nadrukkelijk aanwezig en geeft gebruikers extra mogelijkheden; waaronder het kiezen van een thema.

Nieuwe functies

Duitse collega’s geven je een uitgebreide uitleg over wat er nieuw is, wat er verbeterd is en wat de nieuwe slimme functies zijn. Veel functies die in de software voor in dit geval de Huawei Mate S (review) te vinden zijn, zoals het slimmere notificatievenster, videoschermopname en Now on Tap zullen we ook in de definitieve versie van Marshmallow met EMUI 4.0 terugzien. Weten wanneer jouw toestel Android 6.0 Marshmallow krijgt? Bekijk dit update overzicht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel