Honor 6C Pro smartphone deze week in de aanbieding bij Aldi

Supermarktketen Aldi heeft een smartphone in de reclamefolder gezet van deze week. Het gaat om de Honor 6C Pro die voor een bedrag van 149 euro over de toonbank gaat. We zetten de details van het toestel voor je op een rij. Want is de aanbieding een slimme keuze?

Honor 6C Pro bij Aldi

Bij de Aldi wordt er met regelmaat gestunt met smartphones. Dit keer is de Honor 6C Pro aan de beurt. Hoewel Aldi zelf in de folder niet echt lijkt te weten welk toestel het nou promoot, zijn wij maar even op onderzoek uitgegaan. Het gaat dus om de Honor 6C Pro, een stijlvol toestel van de Chinese fabrikant.

Honor 6C Pro

Aan de achterkant van de Honor 6C Pro zit een 13 megapixel camera, samen met een vingerafdrukscanner en LED-flitser. De voorzijde is gevuld met een 5,2 inch HD-beeldscherm met daarboven een 8 megapixel front-camera. Er is een octa-core processor van MediaTek, aangevuld met 3GB RAM en 32GB opslagruimte, wat uitbreidbaar is. Ook is er dual-sim ondersteuning voor een tweede simkaart.

De Honor 6C Pro draait op Android 7.0 Nougat met de eigen skin EMUI 5.1. Helemaal up-to-date is het toestel niet echt, en we verwachten dat er ook geen updates verder uitgerold zullen worden. De prijs bij de Aldi voor het toestel ligt op 149 euro. Aldi legt de smartphone in de aanbieding vanaf 28 juni. Voor die prijs heb je ook een aantal andere interessante toestellen, sommigen zelfs goedkoper. Hiervoor kun je terecht in ons artikel; de beste smartphone tot 200 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel