Honor 7A is nieuwe prijsklapper: 139 euro voor strak toestel met Oreo

Honor heeft een nieuwe smartphone uitgebracht in ons land, zo ontdekte DroidApp. Het gaat om de Honor 7A met een erg indrukwekkende prijs van 139 euro. Voor dit bedrag krijg je een wel heel uitgebreid toestel.

Honor 7A in Nederland

Honor leek even van de Nederlandse bodem te zijn verdwenen, maar met de komst van de Honor 10 lijkt het bedrijf weer aanwezig te willen zijn. De Honor 10 is een erg stijlvol toestel met high-end specificaties voor een bedrag van 399 euro, niet duur voor zo’n toestel. Echter lijkt de Huawei-dochter nog een interessant toestel uitgebracht te hebben; de Honor 7A.

Honor 7A

De Honor 7A is een toestel met een degelijk, stijlvol design. De smartphone heeft een 5,7 inch HD+ beeldscherm en dat is voor deze prijsklasse erg netjes. Met de Honor 7A heb je toegang tot een 13 megapixel camera of 8 megapixel front-camera. Het toestel wordt aangedreven door een octa-core (!) processor, 2GB RAM en 16GB uitbreidbare opslagruimte. De accu heeft een nette capaciteit van 3000 mAh.

Evenmin opvallend is dat de Honor 7A uitgerust wordt met Android 8.0 Oreo, samen met EMUI 8.0. Er is ondersteuning voor 2.4 GHz WiFi, dual-sim ondersteuning en natuurlijk GPS en Bluetooth. NFC moet uiteraard wel gemist worden voor deze prijs.

Honor 7A

Kopen

Zoals gezegd kost het toestel slechts 139 euro. Alle actuele prijzen vind je via onderstaande button op de toestelpagina. Het toestel is te koop bij onderstaande winkels;

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel