‘Honor 8 voor Europese markt wordt 24 augustus gepresenteerd’

Honor maakt flinke stappen en zal naar verwachting deze maand komen met de opvolger van de Honor 7; de Honor 8. In juli werd in China al door de fabrikant het doek van het toestel gehaald en zoals het er nu naar uitziet zullen we op 24 augustus de Honor 8 gaan zien voor de Europese markt. De Honor 8 is een toestel dat absoluut gezien mag worden met het stijlvolle design.

Honor 8

Huawei’s dochtermerk Honor houdt de consument warm met nieuwe teasers op de sociale netwerken. We zien hierin enkele details die exact overeenkomen met de Honor 8. In juli werd de Honor 8 in China gepresenteerd en dat de opvolger van de Honor 7 ook naar Europa zou komen, zou slechts een kwestie van tijd zijn. Al eerder dook de datum 24 augustus op en vermoedelijk gaan we op die dag de Honor 8 zien. Gisteren is de Honor 8 in de Verenigde Staten officieel gelanceerd. Daar zal het toestel vanaf eind augustus leverbaar zijn.

Honor 8

In tegenstelling tot de metalen behuizing van de Honor 7 is de Honor 8 voorzien van een glazen behuizing. Verder is er een 12MP dual-camera voor betere foto’s en is er een vingerafdrukscanner aan de achterzijde. Het 5,2 inch Full-HD 2.5D display zorgt voor een erg nette afwerking. Daarnaast is er een 2.3 GHz octa-core processor, Android 6.0 Marshmallow en EMUI 4.1. Het toestel is werkelijk van alle gemakken voorzien.

Honor 8

In de teasers spreekt Honor ook over ondersteuning voor snel opladen en een slank design. Of we inderdaad de Honor 8 volgende week gaan zien, is afwachten. We houden het voor je in de gaten. De huidige bekende specificaties van het toestel staan verzameld op de smartphone-pagina die via onderstaande button is te bereiken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel