Honor 8 langs bij keuringsinstantie; foto’s en specificaties

De Honor 8 zal begin volgende maand gepresenteerd worden door Honor. De opvolger van de Honor 7 is nu langs geweest bij een keuringsinstantie. Hierdoor krijgen we te zien hoe het toestel er uit zal komen te zien en weten we een groot aantal specificaties van het nieuwe vlaggenschip.

Honor 8

De opvolger van de Honor 7 zal begin juli aangekondigd worden. Het toestel zal de naam Honor 8 meekrijgen. Honor heeft de ‘8’ alvast langs TENAA gestuurd, de keuringsinstantie voor onder andere smartphones. Hierdoor krijgen we een beeld van wat we van het toestel kunnen verwachten.

Honor 8

Hoewel er in eerdere geruchten gesproken werd over een glazen behuizing aan zowel de voor- als achterzijde, betwijfelen we dit bij het zien van de foto’s. Echter kan dit een vertekend beeld zijn en kan het zeker zijn dat de Honor 8 uit glas bestaat. We zien een vrij compact en dun toestel met een vingerafdrukscanner aan de achterkant. Ook aan de achterkant zien we de dubbele camera met elk 12 megapixel.

Honor 8

Aan de voorzijde is een 5,2 inch Full-HD display te vinden en ook is er een 8 megapixel front-camera. De Honor 8 heeft een metalen frame voor een premium uitstraling. Daarnaast is er een Kirin 950 octa-core processor met een rekenkracht van 2.3 GHz. Verder is het toestel opgedoken in verschillende versies. Zo is er een versie van 3GB RAM + 32GB intern geheugen, maar zijn er ook versies met 4GB RAM + 32GB en 4GB RAM + 64GB. Er is ondersteuning voor dual-sim en draait op Android 6.0 Marshmallow met EMUI, uiteraard.

Honor 8

Zoals gezegd kunnen we begin juli de aankondiging van de Honor 8 verwachten. Het basismodel met 3GB RAM en 32GB opslagruimte zal een prijs krijgen van omgerekend rond de 280 euro.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel