Honor 8 ontvangt definitief update naar Android 8.0 Oreo, maar P9 niet

Wel, niet, wel, niet… dat was het antwoord of de Honor 8 de update zou krijgen naar Android 8.0 Oreo. Ineens lijkt de Honor 8 toch de update te krijgen naar Oreo, waarbij in bijvoorbeeld Duitsland de update direct al beschikbaar is voor het toestel.

Honor 8: Oreo uitrol begonnen

Waar het lang onduidelijk was of de Honor 8 de update zou krijgen naar Android 8.0 Oreo, leek het er lang op dat dit niet ging gebeuren. Honor zou het toestel wel nog bijwerken met updates waarbij enkele functionaliteit uit Oreo aan de Honor 8 zou worden toegevoegd. Nu is in ieder geval in Duitsland de update naar Android 8.0 Oreo voor het vlaggenschip uit 2016 beschikbaar.

Honor 8

De update wordt vooralsnog niet OTA aangeboden. Je kunt de update downloaden door gebruik te maken van de HiSuite tool en je toestel aan te sluiten op de computer. De update zorgt voor verbeteringen in de prestaties van het toestel. Daarbij zijn er ook nieuwe features zoals multi-window, notificatiekanalen, app-badges en meer.

Het is niet bekend of de update ook in Nederland al beschikbaar is. Maar dit is erg goed nieuws. Het is opvallend dat Huawei de update niet beschikbaar stelt voor de Huawei P9, die ook in dat jaar werd uitgebracht. Mocht je meer informatie hebben over de update voor de Honor 8, dan horen we dat heel graag van je! Eventueel kun je hier HiSuite downloaden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel