Honor goed bezig met updates: Honor 8 ontvangt beveiligingsupdate juli 2018

Honor heeft de smaak met het uitbrengen van updates helemaal te pakken. De smartphonefabrikant rolt opnieuw een interessante update uit voor de Honor 8. Het toestel ontvangt de beveiligingsupdate van juli 2018.

Honor 8: beveiligingsupdate juli 2018

Gebruikers van de Honor 8 kunnen opnieuw een update verwachten voor hun toestel. Marianne laat aan DroidApp weten dat ze de beveiligingsupdate van juli 2018 heeft binnengekregen. De laatste tijd lijkt de dochter van Huawei het uitrollen van updates helemaal begrepen te hebben en met grote regelmaat met updates te komen voor de telefoon.

Honor 8 beveiligingsupdate juli 2018

De beveiligingsupdate van juli 2018 brengt verder geen grote veranderingen met zich mee. Het gaat dus vooral om de beveiliging van de telefoon. Je kunt de update vanaf nu verwachten, maar het kan bij een gefaseerde uitrol even duren voordat deze voor iedereen beschikbaar is. Zodra de update beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je smartphone. Je kunt ook handmatig controleren op updates via instellingen > updater > handmatig controleren.

Sinds langere tijd krijgt de Honor 8 iedere maand een update met een nieuwe security-patch. Dat is een ontwikkeling die we toejuichen. Wil je meer weten over het updatebeleid van fabrikanten, lees dan ons uitgebreide opiniestuk; Opinie: Beste fabrikant, waar blijft mijn update?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel