Honor 8 kan update naar Android 8.0 Oreo vergeten

Honor, het dochtermerk van Huawei, heeft meer informatie gedeeld over een update naar Android 8.0 Oreo voor de Honor 8. Deze zal er namelijk niet komen. De Honor 8 was het vlaggenschip uit 2016 en kwam op de markt met Android Marshmallow. Later werd de update naar Nougat uitgerold.

Honor 8 krijgt geen Oreo-update

Zoals het er nu naar uitziet is er slecht nieuws voor de bezitters van de Honor 8. De smartphone van de Chinese fabrikant zal geen update krijgen naar Android 8.0 Oreo. Het bedrijf heeft op Twitter gereageerd op een vraag van een bezitters van het high-end toestel uit 2016. Weliswaar gaat het om Honor India, de verwachting is dat dit antwoord niet zal afwijken met die in Europa, gezien dezelfde specificaties van de telefoon.

Honor 8 internet

Volgens Honor is de hardware en software niet compatibel om Android 8.0 Oreo te draaien op de Honor 8. Enkele maanden na de lancering van de Honor 8 volgden meer toestellen, waaronder de Honor 8 Pro. Dat toestel zal de update wel krijgen, net als de Honor 7X. Voor andere toestellen is evenmin bekend of de update uitgerold zal gaan worden.

Honor 8 Android 8.0 Oreo

De Honor 8 werd vorige week nog voorzien van een nieuwe beveiligingsupdate; die van december 2017.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel