Honor geeft meer details over welke toestellen Android 8.0 Oreo krijgen

Honor heeft eindelijk meer informatie gedeeld over welke toestellen de update naar Android 8.0 Oreo kunnen verwachten. Voor verschillende toestellen zal de update uitgerold gaan worden. De nieuwe Android-versie brengt enkele veranderingen en verbeteringen met zich  mee.

Honor: welke toestellen krijgen Oreo?

De Android 8.0 Oreo update laat bij verschillende fabrikanten ‘lang’ op zich wachten. Tegenover een Servische website heeft CEO George Zao meer informatie gegeven over de update naar Android 8.0 Oreo voor Honor-toestellen. De eerste testen zouden aan de gang zijn. De Honor 7X zal in ieder geval van de update voorzien worden, maar welke toestellen nog meer?

Honor Android 8.0 Oreo

Een concreet overzicht kon Zao niet geven. In een antwoord geeft hij de volgende reactie; “De tests zijn in volle gang, dus de lijst met apparaten is niet definitief. We proberen het aantal toestellen zoveel mogelijk uit te breiden. Voor nu weet ik dat Oreo binnenkort uitgerold zal worden voor de Honor 9 en Honor V9, maar ook enkele andere smartphones krijgen de update.”

Honor zou in september al informatie gedeeld hebben over welke smartphones de update zouden krijgen, maar deze berichten werden later weer ontkracht. Aangezien Honor spreekt over meerdere toestellen, ligt het voor de hand dat de Honor 8 en Honor 8 Pro waarschijnlijk de update zullen krijgen. De onlangs gepresenteerde Honor 7X zal in ieder geval definitief de update krijgen. Of de Honor 6X ook Oreo krijgt, is onbekend. Dit toestel kwam wel in de geruchtenmolen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel