Honor View 10 aangekondigd: high-end smartphone voor Europese markt

Nadat we eerder al kennis konden maken met de Honor V10 is nu ook bekend dat we het toestel in Europa kunnen verwachten. De Chinese smartphonefabrikant heeft de Honor View 10 aangekondigd, een smartphone voor net geen 500 euro.

Honor View 10

De Honor View 10 is eigenlijk een gelijke variant op de Honor V10 die eerder voor de Chinese markt werd voorgesteld. Het toestel is samen met de Honor 7X aangekondigd waar we gisteren een artikel over hebben gepubliceerd. Het is nog altijd onbekend of Honor de View 10 uitbrengt in Nederland want het lijkt erop dat Honor de deur voor Nederland heeft dichtgedaan. De website is al tijden niet bijgewerkt en ook qua berichtgeving blijft het stil.

Honor View 10

Desondanks willen we je wel op de hoogte brengen van de Honor View 10. De smartphone heeft een 5,99 inch 18:9 display met Full-HD+ resolutie. Daarnaast is de smartphone uitgerust met de snelle, intelligente Kirin 970 processor, 6GB RAM en 128GB opslagruimte (uitbreidbaar). De Honor View 10 heeft een dual-camera van 20MP en 16MP en een lichtgevoeligheid van f/1.8. Aan de voorzijde is een 13 megapixel front-camera te vinden.

Er is een 3750 mAh accu, dual-sim ondersteuning, USB Type-C poort en Android 8.0 Oreo met EMUI 8. De Honor View 10 biedt onder het scherm een vingerafdrukscanner, geïntegreerd in de home-button. De prijs van het toestel ligt op 499 euro, maar zoals gezegd is het onbekend of de telefoon ook in Nederland uitgebracht wordt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel