Honor V10 met strak design laat zich nog beter zien

Honor, het dochtermerk van Huawei, zal eind november de nieuwe Honor V10 presenteren. De fabrikant liet de stijlvolle V10 al een bezoekje brengen aan keuringsinstantie TENAA en nu is het toestel in een nog duidelijkere foto te zien.

Honor V10: dit is ‘m

De Honor V10 zal voor de Chinese markt op 28 november gepresenteerd worden. Voor de Europese markt staat de introductie van het stijlvolle toestel gepland voor 5 december. Van de week werd de V10 al langs gestuurd bij TENAA, de keuringsinstantie, waardoor we al een beeld kregen van het toestel.

Honor heeft nu een foto naar buiten gebracht waarin we het toestel nog een keer wat beter te zien krijgen. Duidelijk is dat bij de Honor V10 de vingerafdrukscanner naar de achterzijde is verplaatst. De smartphone zal voorzien zijn van een moderne, intelligente Kirin 970 processor, een 6,0 inch display met 18:9 beeldverhouding en resolutie van 2160 x 1080 pixels.

Honor V10 foto

Daarbij belooft het toestel 6GB te krijgen met 64/128GB opslagruimte. De Honor V10 zal verder voorzien worden van een dual-camera met 20MP+16MP en een 13MP front-camera. Naar verwachting wordt de telefoon geleverd met Android 8.0 Oreo met EMUI 8.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel