Honor 6A met Android Nougat te koop in Nederland voor 169 euro

De Honor 6A werd eerder deze maand aangekondigd voor verschillende Europese landen, waaronder Duitsland. DroidApp heeft nu ontdekt dat het toestel vanaf nu ook te koop is in Nederland. De Honor 6A is een prima uitgerust toestel voor nog geen 170 euro.

Honor 6A in Nederland

In Nederland is vanaf nu de Honor 6A te koop, zo ontdekte DroidApp. Het toestel werd zo’n twee weken geleden al aangekondigd voor de Duitse markt maar het was onduidelijk of het toestel ook naar Nederland zou komen. Dat is nu dus definitief het geval. De Honor 6A is een smartphone met een metalen behuizing en een 5,0 inch HD-display.

Honor heeft de 6A uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 430 octa-core processor, 2GB RAM-geheugen en 16GB opslagruimte. Middels een geheugenkaart van maximaal 128GB kun je het geheugen van het toestel uitbreiden. Daarbij draait de telefoon op Android 7.0 Nougat met daaroverheen de EMUI 5.1 skin van Huawei-Honor. De accucapaciteit bedraagt 3020 mAh en kan deze opgeladen worden via de Micro-USB poort aan de onderzijde van de Honor 6A.

Honor 6A

Aan de achterzijde bevindt zich de 13 megapixel camera met LED-flitser. Kies je er liever voor om een selfie te maken, dan kun je deze maken met de 5 megapixel front-camera. Daarbij kun je in Full-HD filmen met de camera aan de achterkant van de 6A.

Zoals gezegd is het toestel voorzien van een erg gunstig prijskaartje. Voor de Honor 6A betaal je namelijk nog geen 170 euro. Je kunt het toestel via de eigen webwinkel van Honor aanschaffen, via deze link bij vMall. Er is keuze uit de kleuren grijs, zilver en goud.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel