Honor 6A voor 169 euro maakt zijn debuut in Europa: ook voor Nederland?

In mei liet Honor ons kennis maken met de nieuwe Honor 6A. Dit toestel werd als eerst aangekondigd voor de Chinese markt, maar nu komt het erg betaalbare toestel ook naar Europa. De Honor 6A zal 169 euro kosten, heeft een metalen behuizing en draait op Android 7.0 Nougat.

Honor 6A naar Europa

De Honor 6A werd in mei aangekondigd door de dochter van Huawei. De smartphone is voorzien van een vrij rijke uitrusting en vooral een erg interessante prijs. Het toestel zal niet alleen in China uitgebracht worden, maar nu ook in Europa. In Duitsland is de Honor 6A vanaf komende maandag beschikbaar voor een prijs van slechts 169 euro.

Honor 6A

Voor dit bedrag krijg je een smartphone met een metalen behuizing. Aan de voorzijde bevindt zich een 5,0 inch display met een HD-resolutie. De telefoon krijgt verder een Snapdragon 430 octa-core processor, aangevuld met 2GB RAM-geheugen en 16GB opslagruimte. Dit geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Anders dan bij de Chinese versie zal de Honor 6A in Europa niet voorzien zijn van een vingerafdrukscanner.

Honor 6A

Honor heeft de 6A voorzien van een 13 megapixel camera, 5 megapixel front-camera en Full-HD videocamera. Daarnaast draait het toestel op Android 7.0 Nougat met daar overheen de EMUI 5.1 skin. De Honor 6A is verder uitgerust met een 3020 mAh accu. Honor kon ons niet vertellen of, en zo ja wanneer, de 6A in Nederland uitgebracht wordt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel