Honor 6A aangekondigd: Nougat-smartphone voor budget-prijsje

Honor heeft de Honor 6-serie uitgebreid met een nieuw toestel: de Honor 6A. Waar we eerder al de Honor 6X en Honor 6C zagen is nu dus de A-versie aangekondigd. Het metalen toestel valt op door de dunne behuizing en wederom de relatief lage prijs.

Honor 6A

De Chinese fabrikant heeft zojuist het doek van de Honor 6A gehaald. In april verscheen al de Honor 6C en in januari werd voor de Europese markt de Honor 6X uitgebracht. Met de Honor 6A heeft het merk een scherp geprijsde smartphone met een metalen behuizing. Ook wordt de 6A geleverd met Android 7.0 Nougat en EMUI 5.1.

Honor 6A

De Honor 6A heeft een 5,0 inch HD-display, een 13 megapixel camera en 5 megapixel front-camera. Daarnaast heeft de Huawei-dochter het toestel voorzien van een Snapdragon 430 processor, een 3020 mAh accu, 2GB RAM, 16GB opslagruimte en een vingerafdrukscanner aan de achterkant. Het toestel zal vanaf 1 juni in China verkrijgbaar zijn met een vanafprijs van omgerekend 103 euro. Voorlopig is er niets bekend over een komst naar Nederland of andere Europese landen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel