‘Vermeende Honor 9 krijgt home-button, maar geen 3,5 millimeter audio-aansluiting’

Op het web zijn foto’s uitgelekt van de mogelijke opvolger van de Honor 8; de Honor 9. Het nieuwe vlaggenschip van Honor kunnen we mogelijk deze zomer verwachten. Opvallend is het vergelijkbare design met de voorloper, maar er moet volgens deze berichten wel ingeleverd worden op de mogelijkheden. Wel zien we dat we een home-button kunnen verwachten.

Honor 9 zonder 3,5 mm aansluiting?

Honor komt dit jaar met de Honor 9. Het toestel moet de Honor 8 opvolgen die in augustus vorig jaar werd aangekondigd. Naar onze mening was de Honor 8 één van de mooiste toestellen die dat jaar werd uitgebracht. Nu heeft een bron informatie en foto’s naar buiten gebracht van de vermeende Honor 9.

Honor 9 home-button

De Honor 9 zou volgens de bron niet voorzien zijn van een 3,5 millimeter aansluiting voor een headset. Eerder deden Motorola en Apple dit al, en dat leverde veel kritiek op. We zien dat de vingerafdrukscanner van het toestel verplaatst wordt naar de voorzijde van de telefoon en zich niet meer bevindt aan de achterzijde. Aan de onderkant vinden we tussen de speaker-gril een USB Type-C aansluiting en er is een dual-camera, zoals bij de ‘8’ ook het geval was.

Het is opvallend dat in de productfoto hetzelfde beeld wordt gebruikt bij de Honor 9 als bij de ‘8’. We nemen de berichtgeving met een korreltje zout. Maar aangezien de Huawei P9 en Honor 8 gelijkenissen hadden, is het goed mogelijk dat de Huawei-dochter ook elementen van de Huawei P10 meeneemt bij de Honor 9.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel