Honor 8 krijgt Android 7.0 Nougat met EMUI 5.0 in februari 2017

Nog eventjes wachten en dan krijgt de Honor 8 de update naar Android 7.0 Nougat. De Chinese fabrikant heeft bekend gemaakt dat het vlaggenschip met het strakke design begin 2017 de update zal krijgen. Ook is bekend welke veranderingen en verbeteringen doorgevoerd zullen worden.

Honor 8: Nougat in februari

Honor heeft bekend gemaakt dat in februari 2017 de update naar Android 7.0 Nougat uitgebracht zal worden voor de Honor 8. Deze update zal niet het enige nieuwe zijn in de update. Samen met Nougat wordt EMUI 5.0, de nieuwste versie van de skin van Huawei, meegeleverd.

De update brengt vernieuwde notificaties en er komt een scherm die inzicht geeft in apps die je op dat moment nodig kunt hebben. Ook is er een app-drawer met een menu met apps. Tevens kan je snel schakelen tussen verschillende profielen. Denk aan een omgeving die je gebruikt tijdens je werk, en een omgeving die je gebruikt als je lekker thuis bent.

Honor 8

EMUI 5.0

Ook wordt er meer aandacht gegeven aan veiligheid, zoals het afschermen van apps. Daarnaast wordt er efficiënter omgegaan met het uithoudingsvermogen. Wil je weten wat er nog meer allemaal nieuw is? Lees dan ons uitgebreide artikel met de EMUI 5.0 nieuwe functies. Eerder kreeg de Huawei Mate 9 al Nougat met EMUI 5.0. De functies daarin zullen overeenkomen bij de Honor 8, en zijn te vinden in de Huawei Mate 9 review.

De update zal zoals gezegd vanaf februari 2017 uitgerold worden. Het is nu nog onduidelijk wanneer de update in Nederland precies beschikbaar zal zijn. DroidApp houdt de berichten voor je in de gaten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel