Officiële Honor 8 accessoires nu beschikbaar in Nederland

Bezitters van de Honor 8 moesten er even op wachten, maar vanaf vandaag zijn de officiële Honor 8 accessoires zoals hoesjes en cases beschikbaar in Nederland voor de Honor 8, zo ontdekte DroidApp. De Honor 8 is momenteel het vlaggenschip van de Chinese Huawei-dochter en doet goede zaken met de smartphone.

Honor 8 accessoires

In de eigen vMall online winkel van Huawei en Honor zijn vanaf nu de accessoires voor de Honor 8 aan te schaffen. De smartphone van de Chinese fabrikant is sinds twee weken in ons land verkrijgbaar, en vandaag schreven we al dat het toestel 1,5 miljoen keer verkocht is. We kwamen vandaag tot de ontdekking dat de officiële accessoires vanaf nu ook verkrijgbaar zijn.

Honor 8 camera

Flip cover en case

In het accessoire-assortiment voor de Honor 8 is er nu keuze uit verschillende producten om je Honor te beschermen. De producten die verkrijgbaar zijn voor de Honor 8 zijn als een siliconen case voor de achterkant van het toestel en een Flip Cover. Hiermee bescherm je ook het scherm en kan je een deel van het scherm nog zien en gebruiken terwijl de cover gesloten is.

Accessoires kopen

De Honor 8 PC case is verkrijgbaar bij vMall voor 9,99 euro. De Honor 8 Flip Cover kost 19,99 euro en is ook verkrijgbaar via vMall. Producten zoals een screenprotector en USB Type-C kabel voor de Honor 8 zijn (nog) niet te vinden in de vMall Store voor het toestel. Mocht je alles willen weten over de ‘8’, lees dan onze uitgebreide Honor 8 review.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel