Honor verkoopt 1,5 miljoen exemplaren van de Honor 8

Het vlaggenschip van de Chinese fabrikant Honor, de Honor 8, kan zeer succesvol worden genoemd. Pas sinds juli is het toestel in China verkrijgbaar en sinds eind augustus in de Verenigde Staten en Europa, maar nu al weet het toestel flink te scoren.

Honor 8 verkoop

Honor, het dochtermerk van Huawei, doet erg goede zaken met de Honor 8. De smartphone die we in onze Honor 8 review al omschreven al één van de mooiste toestellen van dit moment, is een groot succes en weet al een verkooprecord binnen te halen.

De Honor 8 verkoop loopt op rolletjes. Inmiddels is het toestel al 1,5 miljoen keer verkocht. De Honor 8 is sinds juli verkrijgbaar op de Chinese markt en sinds eind augustus ook in Europa. De verkopen van de Honor 8 zullen in de komende tijd dus nog zeker stijgen.

Honor 8 muziekspeler

Veel voor weinig

Het telecommerk werd 999 dagen geleden aan de wereld voorgesteld als dochtermerk van Huawei. Echter is Honor pas sinds ruim 680 dagen actief in Nederland. Het doel is om enkel online toestellen aan te bieden en zich te richten op de jongere generatie. Smartphones van Honor moeten bekend staan om veel functies voor weinig geld. Dit werd tijdens de aankondiging van de Honor 8 in Parijs eind augustus nogmaals benadrukt. Daar werd toen de Honor 8 voor de Europese markt gepresenteerd.

Honor

Er zijn meer dan 100 miljoen Honor smartphones verkocht. Hieronder vallen dus ook de verschillende andere toestellen van de fabrikant zoals de Honor 6, Honor 7, Honor 5X en dergelijke. Deze week werd ook al duidelijk dat Huawei zelf goede zaken doet met de verkoop van de Huawei P9.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel