Huawei verkoopt meer dan 6 miljoen exemplaren van Huawei P9

Huawei doet erg goede zaken met de Huawei P9, het vlaggenschip van 2016 van de Chinese fabrikant. Al eerder kwam Huawei met verkoopcijfers over de opvolger van de P8, die waren erg indrukwekkend. De cijfers die nu naar buiten zijn gebracht zijn nog groter.

Huawei P9 verkoopcijfers

De verkopen van de Huawei P9 gaan erg goed, zo weet Huawei te melden. Op dit moment zijn al meer dan zes miljoen exemplaren van de P9 verkocht. Hierbij gaat het om de P9 zelf en niet om de Huawei P9 Plus of Huawei P9 Lite (review).

Huawei P9 verkoopcijfers

Al sinds het begin is de P9 een groot succes te noemen. In de eerste zes weken dat de P9 in de verkoop was, wist Huawei 2,6 miljoen exemplaren van het toestel te verkopen. Toen in juni die verkoopcijfers naar buiten gebracht werden lieten de verkopen al een stijging zien van 130 procent in vergelijking met de Huawei P8.

De Huawei P9 wist onlangs nog een EISA Award binnen te slepen (net als zijn voorgangers). De camera van de Huawei P9 is samen met Leica ontwikkeld en er is de herkenbare, degelijke metalen behuizing. Alles over de P9 lees je in onze Huawei P9 review en vind je via onderstaande button op de smartphone-pagina.

Tip: 14 handige tips en tricks voor de Huawei P9 en Huawei P9 Plus

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel