Huawei P9 komt in twee nieuwe, strakke kleuren: rood en blauw

De Chinese fabrikant Huawei heeft twee nieuwe kleuren aangekondigd voor het vlaggenschip van dit jaar; de P9. Binnenkort kunnen we de Huawei P9 in het blauw en in het rood aanschaffen, zo maakte het bedrijf bekend tijdens de IFA in Berlijn.

Huawei P9 kleuren

Eerder deze week lanceerde Huawei de nieuwe Huawei Nova smartphone. Deze metalen smartphone was samen met de MediaPad M3 tablet niet het enige voor de IFA. Het bedrijf heeft bekend gemaakt de Huawei P9 in nog twee verschillende blikken verf te dopen. Huawei wist onlangs met het toestel (wederom) een EISA Award binnen te halen voor het vlaggenschip van dit jaar.

Huawei P9 blauw

Naast de Huawei P9 in het zilver en grijs (de huidige kleuren die in Nederland beschikbaar zijn), komt het toestel ook in het blauw en rood op de markt. De rode kleur trekt meer naar de tint van rode wijn en het blauw is zachter en neigt naar blauw-grijs. De kleur loopt van de achterkant door naar de randen van het toestel.

Huawei P9 rood

In verschillende landen komt de toestelprijs van de Huawei P9 voor deze kleuren op 549 euro te liggen, circa vijftig euro meer dan de prijs waarvoor het toestel nu in de winkel is te vinden. Dimitry Vleugel van Huawei Nederland laat aan DroidApp weten nog in gesprek te zijn met de retailers om te kijken of het toestel naar Nederland komt in het blauw en rood. Zodra dat rond is, zal ook de prijs voor ons land bekend worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel